Trupa 2019-10-30T19:23:29+00:00

Trupa Fantasy Band

Noi suntem cei care ne facem direct răspunzatori de voia buna, distracția, și atmosfera transmise cu ocazia fiecarui eveniment intretinut de trupa noastra!

MARLENE

Cu o experiență internațională de peste 12 ani Marlene este vârful de lance al trupei.  Vocea puternică, repertoriul imens și foarte divers, atitudinea de show și pasiunea cu care interpretează sunt doar câteva din valorile cu care își bucură audiența la fiecare eveniment.

REBECA

Rebeca este privighetoarea de folclor a trupei noastre.  Un talent confirmat datorită căruia reprizele de folclor autentic au un farmec aparte.

ANA-MARIA

Ana-Maria Camen a absolvit Liceul de Muzică iar acum este studentă la Academia Națională de Muzică din București! Vioara și vocea ei se îmbină perfect într-o personalitate ambițioasă!

CRISTI

Cristi Costache – un adevărat om de echipă și un profesionist de excepție. Prim solist – trombon tenor la Filarmonica George Enescu și Opera Română din București, Cristi ne aduce disciplină și forță.

BOBBY

Bobby este “aerul” trupei! Un maestru al instrumentelor de suflat(sax alto,tenor, sopran, clarinet, fluier) cu solo-uri de cover-uri reproduse impecabil si o virtuozitate incredibila la folclor!

SIMI

Cu o experienta de peste 10 ani Simi ne completeaza cu un balans excelent, siguranta in executie si placerea de a fi pe scena. Charmul lui si prezenta scenica sunt un mare plus pentru Fantasy Band!

ALBERTO

Este omul pe care îl așteptam de multă vreme. Un chitarist foarte versatil cu o activitate internațională extinsă, orchestrator și vocalist excelent.

IONUȚ

Ionuț Dâmbovițeanu coordonează partea tradiționala a spectacolului nostru. El este unul din membrii fondatori ai trupei iar acordeonul său magic stăpânește cu virtuozitate folclorul din toate zonele tarii.

FLAVI

Solist si managerul trupei, Flavi aduce in Fantasy Band toata experienta dobandita in cei peste 25 de ani de experienta in industria entertainmentului.

Sună acum!