Telefon: 0768.500.500
office@fantasyband.ro
cover band facebook cover band youtube cover band contact
Marlene
Cu o experienta internationala de peste 12 ani Marlene este vocea principala, cu un repertoriu foarte bogat, de la jazz la pop rock. Recent a descoperit pasiunea pentru folclorul romanesc!
Bobby
Bobby este "aerul" trupei! Un maestru al instrumentelor de suflat(sax alto,tenor, sopran, clarinet, fluier) cu solo-uri de cover-uri reproduse impecabil si o virtuozitate incredibila la folclor!
Raluca
Raluca Raducanu a absolvit Academia Nationala de Muzica in Bucuresti si este o perfectionista veritabila! Vioara si voce, canta la ambele la fel de bine, cu o daruire molipsitoare!
SIMI
Cu o experienta de peste 10 ani Simi ne completeaza cu un balans excelent, siguranta in executie si placerea de a fi pe scena. Charmul lui si prezenta scenica sunt un mare plus pentru Fantasy Band!
Cristi
Cristi Costache - un adevarat om de echipa si un trombonist de exceptie. Prim solist - trombon tenor la Filarmonica George Enescu din Bucuresti, Cristi ne aduce disciplina si forta.
Johny
Ionut Fleancu este ritmul trupei, versatil si studios cu experienta de peste 10 ani alaturi de Simi. Un profesionist desavarsit intr-o continua dorinta de autodepasire.
Gabi
Gabi Sucea este omul pe care il asteptam de multa vreme. Un chitarist foarte versatil cu o expesivitate si inventivitate iesita din comun in toate stilurile, de la de la rock, funk la jazz si folclor.
Ionut
Ionut Damboviteanu raspunde cu partea traditionala a repertoriului nostru. Este unul din membrii de baza si trupei ce completeaza minunat cu acordeonul si clapele folclorul din toate zonele tarii.
Flavi
Solist si managerul trupei, Flavi aduce in Fantasy Band toata experienta dobandita in cei peste 25 de ani de experienta in industria entertainmentului.