Telefon: 0768.500.500
office@fantasyband.ro
cover band facebook cover band youtube cover band contact
despre noi
galerie foto

Fantasy Band a luat nastere oficial in luna Februarie 1995, iar dupa numai doi ani semneaza primul contract in afara tarii. Dupa 7 ani de activitate internationala pe aproape toate continentele in tari ca Norvegia, Danemarca, Japonia, China, India si Hong Kong in hoteluri de 4 si 5 stele, Fantasy Band incepe colaborarea cu cele mai prestigioase companii de croaziere pe mare: Windstar, Seabourn si Princess Cruises.

Fantasy Band a reinceput activitatea in Romania in 2008, dupa 11 ani de activitate internationala pe majoritatea continentelor, specializadu-se in realizarea de concerte in cadrul evenimentelor premium private si corporate.

De-a lungul anilor, echipa s-a intregit cu muzicieni de elita, care, prin aportul lor de talent, educatie muzicala si dedicatie, au contribuit la ceea ce este acum trupa de show Fantasy Band. In paralel cu dezvoltarea artistica deosebita, evolutia tehnica a fost de asemenea o prioritate, ajungadu-se in prezent la o dotare tehnica impresionanta. In momentul de fata Fantasy Band sustine spectacole cu o echipa complexa, formata din trupa de cover, grup folcloric, Maestru de Ceremonii, DJ, si nu in ultimul rand echipa tehnica - absolut necesara fiecarui show.